Gul gazpacho
Cool og forfriskende på en varm sommerdag enten til frokost eller som mellemmåltid.
2
Ingredienser
- 6 ferskner
- 1 agurk
- 1 gul peber
- 1 gul tomat
- ½ løg
- 2 fed hvidløg
- 6 dl vand
- 2 spsk olivenolie
- 2 spsk citronsaft
- salt og peber efter smag
- rød basilikum
SÅDAN GØR DU:
- Skræl fersknerne, og skær dem i halve. Skræl agurken, pil løg og hvidløg, og skær det i tern. Skær peberfrugten midt over, og gem den ene halvdel til pynt.
- Blend alle ingredienserne til en jævn suppe. Tilsæt evt. mere vand. Smag til med salt og peber.
- Hæld suppen i skåle, og sæt den til afkøling i mindst en time. Skær den halve peberfrugt i små tern, og pynt suppen med den og basilikumblade.