Gazpacho med fersken

Gul gazpacho

Cool og forfriskende på en varm sommerdag enten til frokost eller som mellemmåltid.

2

Ingredienser

  • 6 ferskner
  • 1 agurk
  • 1 gul peber
  • 1 gul tomat
  • ½ løg
  • 2 fed hvidløg
  • 6 dl vand
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk citronsaft
  • salt og peber efter smag
  • rød basilikum

SÅDAN GØR DU:

  1. Skræl fersknerne, og skær dem i halve. Skræl agurken, pil løg og hvidløg, og skær det i tern. Skær peberfrugten midt over, og gem den ene halvdel til pynt.
  2. Blend alle ingredienserne til en jævn suppe. Tilsæt evt. mere vand. Smag til med salt og peber.
  3. Hæld suppen i skåle, og sæt den til afkøling i mindst en time. Skær den halve peberfrugt i små tern, og pynt suppen med den og basilikumblade.