Gulerodskage med ananas
Lækker gulerodskage med ananas og flødeosteglasur. Se her, hvordan du bager den saftige gulerodskage
8-10 personer
Ingredienser
- Dej:
- 3 æg
- 1¼ dl olie
- 225 g sukker
- 300 g hvedemel
- 2 tsk. bagepulver
- 1 tsk. kanel
- 300 g fintreven gulerod
- 100 g hakkede valnødder
- 2 tsk. reven usprøjtet
- appelsinskal
- 2 dl ananasmos fra dåse, eller hak nogle skiver ananas fra dåse
- Flødeosteglasur:
- 4 spsk. blødt smør
- 6 spsk. flødeost
- 5 dl flormelis
- 1 tsk. revet citronskal
- Pynt:
- evt. revet usprøjtet appelsinskal
Sådan bager du gulerodskage med ananas
- Pisk æggene, til de er skummende. Pisk olien i. Pisk sukkeret i. Sigt mel, bagepulver og kanel i dejen, og vend det rundt.
- Bland gulerod, valnødder, appelsinskal og ananasmos i. Kom dejen i en form 20 x 30 cm foret med bagepapir.
- Bag kagen ca. 50-60 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe. Afkøl kagen.
- Pisk smør og flødeost sammen, og pisk flormelis og citronskal i. Fordel icingen på kagen. Pynt evt. med reven appelsinskal.