Gulerodsmuffins
Lækre gulerodsmuffins med frosting på toppen. Få opskriften her.
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Bagetid: 25 min.
- Fryse-egnede
- (12 stk)
- 150 g hvedemel
- 2 tsk bagepulver
- 1 tsk stødt kanel
- 1/4 tsk stødt ingefær
- 1/4 tsk salt
- 2 æg
- 150 g farin
- 1 dl olie
- 250 g gulerødder (revne)
- 75 g rosiner
- Tænd ovnen på 180 grader.
- Sigt mel, bagepulver og krydderier sammen og tilsæt salt.
- Pisk æggene sammen med farin og olie og rør melblandingen i.
- Tilsæt gulerødder og rosiner og fordél dejen i en muffinpande med 12 huller – enten smurt med smør eller foret med papirforme.
- Bag dem midt i ovnen i ca. 25 min. og lad dem afkøle på en rist.
- Pynt evt. med flødeosteglasur: Pisk 15 g blødt smør sammen med 75 g flødeost naturel og 1/4 tsk vaniljepulver.
- Pisk ca. 125 g sigtet flormelis i lidt ad gangen – til passende konsistens.