Gulerodssalat med perlerugkerne, dild og spidskål
Prøv en salat med med mange forskellige smagsvarianter.
4
Total:20 minutter
Ingredienser
- 150 g perlerugkerner (fra Skærtoft Mølle)
- ½ spidskål
- ½ rødløg
- 2-3 gulerødder
- ½ dl Tamari soja
- ½ citron, saften heraf
- 2 spsk olivenolie
- salt og peber
- 1 fed hvidløg, finthakket
- ½ dl dild, hakket.
Sådan laver du salaten
- Kog perlerugkernerne efter anvisningen på emballagen og afkøl dem lidt.
- Snit spidskålen i tynde strimler og snit rødløget i skiver.
- Skræl gulerødderne og skær dem mindre tern.
- Rør soja sammen med citronsaft, olivenolie, salt, peber og hvidløg.
- Bland spidskål og gulerødder sammen med marinaden, og vend de afkølede, kogte kerner i salaten sammen med rødløg og en masse hakket dild