Gulerodssuppe med ingefær
Servér en dampende varm suppe til kolde aftener.
2 personer
Ingredienser
- rbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 20 min.
- Fryse-egnet
- 250 g gulerødder(i skiver)
- 1 løg (finthakket)
- 1 fed hvidløg (finthakket)
- 10 g frisk ingefær
- (finthakket)
- 15 g smør eller olivenolie
- ½ tsk stødt spidskommen
- ¼ tsk stødt koriander
- salt og peber
- ¾-1 liter hønse- eller grønsagsbouillon
- 1 spsk citronsaft
- Tilbehør: 2 spsk cremefraiche og brød
- Svits gulerødder, løg, hvidløg og ingefær blanke i en gryde med smør og tilsæt krydderier, salt og peber.
- Hæld bouillonen ved og lad det simre, til gulerødderne er helt møre — ca. 20 min.
- Blend suppen jævn og smag til med citronsaft, salt og peber.
- Servér suppen med cremefraiche og brød.