Hakket oksekød på græsk

Hakket oksekød på græsk

Saftig og smagfuld middagsret med minder om solrige ferier.

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 25 min.
  • Stegetid: 15 min.
  • 1 dl mælk
  • 2 skiver hvidt brød (uden skorpe)
  • 500 g magert oksekød
  • 1 løg
  • 1 dl persille
  • 2 tsk. citronskal (økologisk)
  • 1 tsk. tørret timian (eller oregano)
  • 1 tsk. stødt spidskommen
  • 1 tsk. stødt koriander
  • salt og peber
  • 2 æg
  • 150 g feta (eller salatost)
  • olie (til stegning)
  • Tilbehør: kartofler og salat

  1. Hæld mælken over brødet, og lad det trække.
  2. Rør kød, revet løg, hakket persille, fintrevet citronskal, timian, spidskommen, koriander, salt og peber sammen med æggene.
  3. Pluk brødet i stykker, og rør det i farsen.
  4. Form farsen til 8-10 flade bøffer. Fordél osten på dem, og pak osten ind i farsen.
  5. Steg bøfferne i 7-8 min. på hver side i olie, og servér dem med kartofler og salat.