Halloween-kalenderen er nu officielt en ting. Og vi kan ikke få armene ned…

Halloween-kalenderen er nu officielt en ting. Og vi kan ikke få armene ned…

Gode nyheder til alle os, der ikke kan vente til den 1. december med at åbne vores julekalender... Nu kan vi starte med at åbne låger allerede 1. oktober!!!

De fleste gode ting i livet, skal der tælles ned til – det gælder fødselsdage, sidste skoledag og selvfølgelig juleaften, hvor vi hver dag i december åbner en lille låge i julekalenderen frem til juleaften.

Men hvorfor ikke gøre det samme til Halloween? For hvor en julekalender med små nissemænd og snedækkede kaner hurtigt kan blive lidt kedelig, så er der uanede muligheder i det uhyggelige og finurlige Halloween-univers, der gemmer på både spøgelser, monstre, zombier (tag den, Pyrus), heksebryg og græskar. For slet ikke at tale om, hvor god mening det giver at lave en kalender med slik og godter, der tæller ned til en højtid, der handler om… ja netop slik og godter.

Og som den skarpe læser allerede nu vil have regnet ud, så er der endnu en kæmpe fordel ved en Halloween-kalender – den tæller nemlig 31 dage fra første oktober til 31.oktober, hvor det officielt er Halloween, og det betyder flere låger og dermed mere slik. What’s not to like?

Desværre ser det ud til, at trenden med Halloween-kalendere ikke helt er nået til Danmark endnu, men er du lidt kreativ, kan du finde masser af inspiration på f.eks. Etsy.com, hvor der ligger bunkevis af fine Halloween-kalendere, f.eks. spøgelseshuse, som du selv kan fylde med slik og gode sager.

På Etsy.com kan du også købe fine prints og kalendere, som du selv kan tegne på, og så kan du helt selv vælge, hvor uhyggelig kalenderen skal være. Så længe der er slik i, er vi tilfredse…

Der går nok et stykke tid, før de første deciderede chokolade-Halloween-kalendere rammer detailhandlen herhjemme, men mon ikke det kommer? Vi krydser fingre og giver os i kast med selv at kreere en løsning, mens vi gumler på Halloween-slikket… Den uhyggeligt gode ide er hermed givet videre.

Kilde: Cosmopolitan.com