Hel boghvedegrød med kokosmælk og ananas

4

Total:35 minutter

Ingredienser

  • 3 dl hel boghvede
  • 4 ½ dl kogende vand
  • ½ dåse kokosmælk
  • 1 knivspids salt
  • Topping:
  • ½ sød ananas skåret i små tern
  • 50 g pistacienødder
  • 2-3 spsk kokosmel, let ristet

Sådan gør du

  1. Hæld vandet over boghveden, og lad den stå og trække et par timer, hvis du har tiden til det. Bring grøden til en stille simren, og lad den stå under låg og småkoge i ca. 20 min. Hæld derefter kokosmælken på, og giv den lidt salt, og lad den yderligere koge i ti minutter, eller indtil grøden er lind og blød.
  2. Lad grøden trække under låg i ti minutter, før den serveres med ananas i tern, grofthakkede pistacienødder og et drys kokosmel.
  3. TIP! Har du mulighed for det, så start gerne grøden et par timer før spisning ved at hælde vandet over boghveden og lade den stå og trække.