Hindbæris
Hindbær, fløde, nødder og chokolade passer sammen, så englene synger.
Ingredienser
- Til ca. 12 små muffinforme
- 6 pasteuriserede æggeblommer
- 150 g sukker
- kornene af 1 vaniljestang
- 5 dl piskefløde
- 300 g hindbær
- 100 g let ristede hakkede hasselnødder
- 100 g mørk chokolade
- lidt hindbær og hakket chokolade til pynt.
Sådan gør du.
- Pisk æggeblommer, sukker og vanilje med en elpisker, indtil det bliver hvidt og luftigt. Pisk fløden til flødeskum og vend det i æggemassen sammen med hindbær, hasselnødder og hakket chokolade.
- Fyld isen i portionsforme og sæt dem i fryseren ca. 5 timer.
- Tag hindbær-isen ud af formene og pynt med lidt hindbær og hakket chokolade på toppen.
- Få mere inspiration til lækker mad og desserter på ALTfordamerne.dk/opskrifter og Gastro.dk
PRØV OGSÅ: Choko-mokka-sandwich