Hindbærkage med kokosbund
Denne kage minder om en klassisk jordbærkage. Men kalorieindholdet er væsentligt lavere og endnu vigtigere: Du kan se præcis, hvad der er i den! Altså ingen tilsætning eller ballade.
Ingredienser
- Nok til 6 personer
- Bund:
- 2 spsk kokosfedt
- 2 spsk ahornsirup
- ½ dl kokosmælk
- 3 dl kokosmel
- 1 dl mandelmel
- 1 nip salt
- Creme:
- 125 g hindbær
- 2-3 spsk agavesirup eller ahornsirup
- 2 tsk vaniljepulver
- 2 dl piskefløde
- 2 dl skyr
- Topping:
- masser af sommerbær
Sådan gør du
- Bund: Bag bunden ved 180 grader, varmluft i 20-25 minutter, til den er gylden og fast. Lad den køle helt.
- Creme: Mos hindbærrene med sirup og vanilje.Pisk fløden stiv, og vend den med skyr og bær. Smag til.
- Servering: Flyt forsigtigt bunden til et fad eller bræt. Top med creme og bær, og server straks.Blend eller bland kokosfedt, ahornsirup, kokosmælk, kokosmel og mandelmel sammen med et nip salt. Sæt massen i køleskab i 20-30 minutter.Tryk massen ud på bagepapir til ca. 1 cm's tykkelse. Lav gerne kanten en smule højere.