Hindbæris

Hindbærmuffin-is

Supernem isdessert, når den søde tand melder sig. Fløden i isen stabiliserer dit blodsukker, hvilket er med til at forebygge overspisning.

18 styk

Ingredienser

  • 4 spsk Suvida Strø
  • 2 bægre pasteuriserede æggeblommer
  • 1 bæger pasteuriserede æggehvider
  • 4 dl piskefløde
  • 150 g mørk chokolade, 70-85%
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 75 g hindbær og evt. lidt mørk hakket
  • chokolade til pynt

Sådan gør du

  1. 1/ Pisk æggeblommer og Suvida Strø til en luftig æggesnaps.
  2. 2/ Pisk æggehviderne stive. Pisk fløden til skum. Vend fløde og æggehvider sammen.
  3. 3/ Hak chokoladen fint. Vend flødeskum i æggesnapsen. Vend forsigtigt den hakkede chokolade og vaniljepulver i.
  4. 4/ Fordel massen i 18 muffinforme af silikone, og lad dem fryse ind.
  5. [135 kcal og 16 g protein pr. portion]
  6. Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
SE OGSÅ på Boligliv.dk: Ispinde med mango og jordbær