Hindbærmuffins med nougat

Hindbærmuffins med nougat

12-14 stk.

Ingredienser

  • Grunddej:
  • 150 g blødt smør
  • 150 g sukker
  • 2 æg
  • 1 dl mælk
  • 250 g hvedemel
  • 1½ tsk. bagepulver
  • Fyld:
  • 100 g hindbær
  • 100 g blød nougat (læg den i køleskabet 1 time i forvejen, så den er fast)
  • Pynt:
  • 50 g hindbær
  • 1 spsk. vand
  • 1 portion frosting
  • 12-14 hele hindbær
  • citronmelisse
  • Frosting:
  • 25 g blødt smør
  • 100 g flødeost naturel
  • 250 g flormelis

  1. Pisk smør og sukker sammen. Pisk et æg i ad gangen. Rør mælk, hvedemel og bagepulver i. Vend hindbær og 1x1 cm tern af nougat i.
  2. Kom dejen i 12-14 muffinsforme, brug gerne de faste hvide. Bag dem ca. 25 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe. Afkøl dem.
  3. Kog de 50 g hindbær og vand op i en lille gryde 3-4 min., og rør til det bliver som marmelade. Afkøl. Rør frostingen sammen som beskrevet. Vend hindbærmassen i. Fordel den lyserøde frosting på muffinsene. Pynt med et helt hindbær og citronmelisse.