Pizza med peperoni og kartofler

Hjemmelavet pizza med peperoni og kartofler

Let og lækker aftensmad.

4 pizzaer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 25 min.
  • Bagetid: 20 min. (pr. plade)
  • 4 pizzabunde (færdigkøbte)
  • Tomatsovs:
  • 1 lille løg
  • 1 gulerod
  • 1 stilk bladselleri
  • 2 fed hvidløg
  • 1 ds. hakkede flåede tomater
  • 1 tsk. oregano
  • salt og peber
  • Fyld:
  • 2 kartofler (mellemstore)
  • 100 g peperonipølse (eller chorizopølse)
  • 150 g pizzaost
  • 2 tsk. tørret oregano
  • 1 spsk. olivenolie

  1. Sovs:Pil løget, og skær det i terninger. Skær gulerod og bladselleri i meget fine terninger. Hak hvid-løgsfeddene.
  2. Kom alle ingredienserne til sovsen i en gryde, og bring det i kog. Lad det småkoge i ca. 10 min. til tyktflydende konsistens. Rør jævnligt i gryden.
  3. Fyld: Skræl kartoflerne, og skær dem i papirtynde skiver, evt. på en mandolin.
  4. Fordél tomatsovsen over pizzabundene. Fordél kartoffelskiver og peperoni over. Drys revet ost og oregano over, og dryp med olie.
  5. Bag pizzaerne ved 225 grader på midterste ovnribbe i ca. 20 min. Lav 2 pizzaer ad gangen, og servér dem rygende varme.