Nem & lækker konfekt: Hjemmelavet Toblerone
Du kan faktisk sagtens selv lave din helt egen konfekt, der minder om en lækker Toblerone. Se her, hvordan du laver lækre chokoladebrud a la Toblerone med chokolade, skumfiduser og pinjekerner eller mandler. Det er supernemt og virkelig lækkert - du finder opskriften på hjemmelavet Toblerone her:
12-15 stykker Toblerone
Total:40 minutter
Chokoladebrud a la Toblerone
- Arbejdstid: 20 min.
- Smeltetid: ca. 20 min.
- Størknetid: ca. 2 timer
- Ikke fryse-egnet
- (12-15 stykker)
- 500 g mørk chokolade (små stykker)
- 75 g hvide skumfiduser (marshmellows, klippet i små stykker)
- 50 g pinjekerner (eller mandelsplitter)
Sådan laver du hjemmelavet Toblerone
- Smelt chokoladen: Smelt chokolade i vandbad. Sæt en gryde over med vand (3-4 cm op ad grydens sider). Bring vandet i kog og sluk.
- Kom chokoladen i en skål, der passer til grydens kant, så skålen ikke når ned i vandet. Sæt skålen over gryden med det næsten kogende vand.
- Undgå, at der kommer vand eller damp i chokoladen, for så stivner den. Lad chokoladen smelte ganske langsomt og rør ind imellem i den.
- Tag skålen op af vandbadet og lad chokoladen køle lidt af, til den er tyktflydende.
- Bland skumfiduser i chokoladen sammen med pinjekerner eller mandelsplitter.
- Hæld chokoladeblandingen i en brødform beklædt med bagepapir.
- Lad chokoladen stivne i nogle timer. Skær i trekanter eller stykker.