hjemmelavet Toblerone opskrift

Nem & lækker konfekt: Hjemmelavet Toblerone

Du kan faktisk sagtens selv lave din helt egen konfekt, der minder om en lækker Toblerone. Se her, hvordan du laver lækre chokoladebrud a la Toblerone med chokolade, skumfiduser og pinjekerner eller mandler. Det er supernemt og virkelig lækkert - du finder opskriften på hjemmelavet Toblerone her:

12-15 stykker Toblerone

Total:40 minutter

Chokoladebrud a la Toblerone

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Smeltetid: ca. 20 min.
  • Størknetid: ca. 2 timer
  • Ikke fryse-egnet
  • (12-15 stykker)
  • 500 g mørk chokolade (små stykker)
  • 75 g hvide skumfiduser (marshmellows, klippet i små stykker)
  • 50 g pinjekerner (eller mandelsplitter)

Sådan laver du hjemmelavet Toblerone

  1. Smelt chokoladen: Smelt chokolade i vandbad. Sæt en gryde over med vand (3-4 cm op ad grydens sider). Bring vandet i kog og sluk.
  2. Kom chokoladen i en skål, der passer til grydens kant, så skålen ikke når ned i vandet. Sæt skålen over gryden med det næsten kogende vand.
  3. Undgå, at der kommer vand eller damp i chokoladen, for så stivner den. Lad chokoladen smelte ganske langsomt og rør ind imellem i den.
  4. Tag skålen op af vandbadet og lad chokoladen køle lidt af, til den er tyktflydende.
  5. Bland skumfiduser i chokoladen sammen med pinjekerner eller mandelsplitter.
  6. Hæld chokoladeblandingen i en brødform beklædt med bagepapir.
  7. Lad chokoladen stivne i nogle timer. Skær i trekanter eller stykker.