Nem hønsekødssuppe
Denne nemme hønsekødssuppe bliver lavet 'omvendt' - det bliver den bestemt ikke ringere af. Her får du opskriften på en god og fyldig suppe med kyllingeskiver, rodfrugter og løg.
Nem hønsekødssuppe til 4 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- 500 g persillerødder
- 500 g små løg, fx rødløg
- 2 spsk olie
- 2 fed revet hvidløg
- salt og peber
- 2 kyllingebryster, helst med skind
- 1 bundt frisk timian
- evt. lidt frisk citronmelisse (kan udelades)
- 1,5 dl. hønsebouillon.
Sådan laver du hønsekødssuppe:
- 1. Skrub persillerødderne eller skræl dem. Skær persillerødder og løg i grove skiver og kom dem op i et ildfast fad.
- 2. Vend med olie, hvidløg, salt og peber og læg kyllingebrysterne ovenpå. Kom fadet i ovnen i 20 min. ved 200 grader. Vend grøntsagerne med frisk timian.
- 3. Skær kyllingebrysterne i skiver, og kom fyldet op i suppeskåle. Hæld suppen over.
- Prøv også: Svampesuppe med majroer, kål og pasta