Hønsekødssuppe

Nem hønsekødssuppe

Denne nemme hønsekødssuppe bliver lavet 'omvendt' - det bliver den bestemt ikke ringere af. Her får du opskriften på en god og fyldig suppe med kyllingeskiver, rodfrugter og løg.

Nem hønsekødssuppe til 4 personer

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 500 g persillerødder
  • 500 g små løg, fx rødløg
  • 2 spsk olie
  • 2 fed revet hvidløg
  • salt og peber
  • 2 kyllingebryster, helst med skind
  • 1 bundt frisk timian
  • evt. lidt frisk citronmelisse (kan udelades)
  • 1,5 dl. hønsebouillon.

Sådan laver du hønsekødssuppe:

  1. 1. Skrub persillerødderne eller skræl dem. Skær persillerødder og løg i grove skiver og kom dem op i et ildfast fad.
  2. 2. Vend med olie, hvidløg, salt og peber og læg kyllingebrysterne ovenpå. Kom fadet i ovnen i 20 min. ved 200 grader. Vend grøntsagerne med frisk timian.
  3. 3. Skær kyllingebrysterne i skiver, og kom fyldet op i suppeskåle. Hæld suppen over.
  4. Prøv også: Svampesuppe med majroer, kål og pasta