Hønsesalat

Hønsesalat

(4-6 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Kogetid: ca. 25 min. (for lår ca. 40 min.)
  • Ikke fryse-egnet
  • 3-4 stk. kyllingebryst eller
  • 2-3 kyllingelår (250 g)
  • 1 laurbærblad
  • 1 lille tørret chili
  • 6-8 stængler bladselleri (små stykker)
  • 1 gulerod (skiver)
  • 2½ dl cremefraiche 18 %
  • 1-2 tsk stærk karry
  • salt og friskkværnet
  • peber

  1. Kog kyllingekødet i 15min. med laurbærblad ogchili i letsaltet vand, så detnæsten dækker.
  2. Kassérlaurbærbladet og chilien.Tilsæt stykker af bladselleriog gulerodsskiver.
  3. Kog10-15 min., til kødet er gennemvarmet.
  4. Lad det køleaf. Pil kødet fra benene, sigrønsagerne fra og blanddem med kødet og endressing af cremefraichesmagt til med karry.
  5. Smag hønsesalaten til med saltog peber.