Hønsesalat
(4-6 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Kogetid: ca. 25 min. (for lår ca. 40 min.)
- Ikke fryse-egnet
- 3-4 stk. kyllingebryst eller
- 2-3 kyllingelår (250 g)
- 1 laurbærblad
- 1 lille tørret chili
- 6-8 stængler bladselleri (små stykker)
- 1 gulerod (skiver)
- 2½ dl cremefraiche 18 %
- 1-2 tsk stærk karry
- salt og friskkværnet
- peber
- Kog kyllingekødet i 15min. med laurbærblad ogchili i letsaltet vand, så detnæsten dækker.
- Kassérlaurbærbladet og chilien.Tilsæt stykker af bladselleriog gulerodsskiver.
- Kog10-15 min., til kødet er gennemvarmet.
- Lad det køleaf. Pil kødet fra benene, sigrønsagerne fra og blanddem med kødet og endressing af cremefraichesmagt til med karry.
- Smag hønsesalaten til med saltog peber.