Hot Buttered Rum

Sådan laver du Hot Buttered Rum

Skøn varm drik med rom - og smør! Få opskriften på den superlækre varme drink med rom og butter batter.

Ingredienser

  • Butter Batter:
  • 250 gram blødt usaltet smør
  • 250 gram hvid sukker
  • 250 gram demerara sukker
  • 500 gram blød vanilje flødeis
  • 1 teske kværnet kanel
  • 1 spiseske kværnet allehånde
  • 1 spiseske kværnet stjerne anis
  • 1 spiseske kværnet nelliker
  • 1 spiseske revet muskatnød
  • Hot Buttered Rum:
  • 5 cl. Zacapa Edición Negra rom
  • 9 cl. varmt vand (ca. 75 grader)
  • Lille spiseske Butter Batter
  • Garnish: Stjerne anis og kanelstang

  1. Kværn / blend alle krydderier sammen med den hvide sukker. Tilsæt herefter demerara sukker og blend igen. Tilsæt dernæst den bløde smør og blend massen sammen.
  2. Til sidst tilsættes den bløde vaniljeis hvorefter den samlede masse blendes godt sammen.
  3. Hæld den flydende masse i et patentglas og luk glasset, hvorefter butter batteret sættes på køl indtil det skal bruges.