Opskrift på grøntsagssuppe med rejer

Hot & cold

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    373 Kcal
  • Fedt:
    15 %
  • Protein:
    27 %
  • Kulhydrat:
    58 %

4

Ingredienser

  • 1/2 liter grøntsagsbouillon
  • 1 hakket løg
  • 3-4 hakkede tomater
  • 1/2 kg tomat passata
  • 1/2 tsk chipolte paste
  • 1/2 tsk sambal oelek
  • salt, peber
  • 3-4 forårsløg
  • 300 g rejer
  • 25 g hakkede saltede mandler eller nødder
  • 4 skiver groft brød, 200 g.

Sådan gør du

  1. Findel tomater, løg, bouillon og tomat passata i en blender og smag til med chipolte, sambal oelek, salt og peber. Snit forårsløgene og bland med rejer samt hakkede mandler.
  2. Servér suppen iskold med rejer på toppen og brød til.