Hotter med det hele

Hotter med det hele

Lav jeres egne superlækre hotdogs, med hjemmebagte brød og gode pølser.

4 pers., 2 hotdogs til hver

Ingredienser

  • 8 hotdog brød (bag dem gerne selv)
  • 8 gode pølser
  • 1 spsk. olie
  • tomatketchup
  • sennep
  • 1 lille mildt salatløg eller 1 rødløg
  • Agurkesalat:
  • ½ agurk
  • 4 spsk. æbleeddike
  • 2 spsk. vand
  • 2 spsk. sukker
  • ½ tsk. salt
  • peber

  1. Snit agurken i tynde skiver. Brug gerne et råkostjern. Lav en lage ved at blande eddike med vand, salt og peber. Vend agurkeskiverne i lagen. Lad gerne salaten trække 1 times tid tildækket i køleskab inden servering.
  2. Lun brødene. Steg pølserne ved jævn varme i olie, til de er sprøde og gennemstegte.
  3. Flæk brødene, og fordel en stribe ketchup og sennep i hver. Fordel herover pølser, rå løgtern og agurkesalat.