Hotter med det hele
Lav jeres egne superlækre hotdogs, med hjemmebagte brød og gode pølser.
4 pers., 2 hotdogs til hver
Ingredienser
- 8 hotdog brød (bag dem gerne selv)
- 8 gode pølser
- 1 spsk. olie
- tomatketchup
- sennep
- 1 lille mildt salatløg eller 1 rødløg
- Agurkesalat:
- ½ agurk
- 4 spsk. æbleeddike
- 2 spsk. vand
- 2 spsk. sukker
- ½ tsk. salt
- peber
- Snit agurken i tynde skiver. Brug gerne et råkostjern. Lav en lage ved at blande eddike med vand, salt og peber. Vend agurkeskiverne i lagen. Lad gerne salaten trække 1 times tid tildækket i køleskab inden servering.
- Lun brødene. Steg pølserne ved jævn varme i olie, til de er sprøde og gennemstegte.
- Flæk brødene, og fordel en stribe ketchup og sennep i hver. Fordel herover pølser, rå løgtern og agurkesalat.