Hurtige fladbrød
De lækre fladbrød er nemme at bage på en varm grill eller en grillpande – de skal kun have et par minutter på hver side. Nyd brødene som snack med hummus og rå grøntsager, som sandwich-wrap, som ”pizzabund” eller som tilbehør til maden.
6 stykker
Total:30 minutter
Ingredienser
Dej:
- 250 g hvedemel (evt. op til 50% fuldkorns)
- 2 tsk. bagepulver
- 2 tsk. salt
- 200 g græsk yoghurt 2%
- 2 spsk. olivenolie
Pensling:
- ca. 3 spsk. olivenolie
Sådan gør du:
- Bland mel, bagepulver og salt sammen, og tilsæt yoghurt og olivenolie. Ælt
- dejen sammen, og lad den hvile tildækket i 10 min.
- Del dejen i 6 ens portioner (á ca. 85 g), og rul dem ud til flade brød – ca. 3 mm tykke og 22 cm i diameter.
- Varm grillen eller en grillpande op.
- Pensl brødene med olivenolie, og bag dem på den varme grill/grillpande i 1-2 min. på hver side.
- Server brødene friskbagte som tilbehør til salater, kold og varm mad, eller som en snack med en god dip.