Hurtige, sprøde vafler

Hurtige, sprøde vafler - uden æg

Det er hurtigt at bage en portion sprøde vafler. Her får du en nem og lækker opskrift på vafler uden æg.

Ca. 6 stk. vafler

Total:30 minutter

Ingredienser

  • Hurtige, sprøde vafler
  • Arbejdstid: 15 min.
  • Bagetid: 15 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 200 g hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 dl mælk
  • 1 dl vand
  • 100 g smør
  • Tilbehør: Syltetøj og flormelis

Sådan laver du hurtige, sprøde vafler

  1. Bland mel og bagepulver i en skål.
  2. Tilsæt mælk, vand og afkølet, smeltet smør.
  3. Varm vaffeljernet op. Pensl det med lidt smør, hvis det ikke har sliplet-belægning.
  4. Bag vaflerne og servér dem med syltetøj og flormelis.

Tip

Drys vaflerne med lidt sukker (stødt melis), lige når de tages af jernet. Det gør dem ekstra sprøde.