Hvide chokoladekugler

Hvide chokoladekugler

Skønt og lækkert, når den søde tand melder sig. Og du får samtidig både sundt fedt og gode næringsstoffer.

Ingredienser

  • 20 stk.
  • 75 g tørrede abrikoser
  • 60 g mandel
  • 1 spsk kokosolie
  • 1 plade sukkerfri hvid chokolade, f.eks. Cavalier Stevia, hvid bar m. rice crisp
  • 2 spsk piskefløde
  • 80 g kokosmel
  • 1 tsk salt
  • 5-8 dråber romessens eller mandelessens
  • 50 g mandelflager og hakkede pistacienødder

  1. 1/ Kog de tørrede abrikoser i vand i ca. 10 min. Hæld alt vandet fra og blend dem med en stavblender.
  2. 2/ Mal mandlerne i en kaffekværn, blender eller minihakker.
  3. 3/ Smelt hvid chokolade og fløde over et vandbad. Rør begge dele sammen med de resterende ingredienser. Lad massen stå på køl nogle timer.
  4. 4/ Tril konfektmassen til små kugler og rul dem i mandelflager og pistacienødder.
  5. 5/ Opbevar kuglerne i køleskabet.
  6. 100 kcal pr. stk.
  7. Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter