Indisk tandoorikylling

Indisk tandoorikylling

(2 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Marinering: min. 1 time
  • Stegetid: 15 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 2stk. kyllingebryst
  • 1 dl yoghurt naturel
  • 1 spsk tandoori krydderi eller 1 tsk stødt chili
  • 1 tsk stødt karry
  • 1 ⁄2 tsk stødt ingefær
  • 1⁄2 tsk stødt spidskommen
  • 1⁄2 tsk salt
  • olie til panden
  • Tilbehør:
  • naanbrød og salat

  1. Rør yoghurten sammen med tandoori krydderi. Prik kødet med en gaffel og vend det i yoghurten. Stil det i køleskab min. 1 time (og gerne natten over). Tag kødet op af marinaden og steg det på en varm grillpande eller stegepande smurt med olie – 7-8 min. på hver side. Server f.eks. med salat og naan- eller pitabrød