Indisk tandoorikylling
(2 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Marinering: min. 1 time
- Stegetid: 15 min.
- Ikke fryse-egnet
- 2stk. kyllingebryst
- 1 dl yoghurt naturel
- 1 spsk tandoori krydderi eller 1 tsk stødt chili
- 1 tsk stødt karry
- 1 ⁄2 tsk stødt ingefær
- 1⁄2 tsk stødt spidskommen
- 1⁄2 tsk salt
- olie til panden
- Tilbehør:
- naanbrød og salat
- Rør yoghurten sammen med tandoori krydderi. Prik kødet med en gaffel og vend det i yoghurten. Stil det i køleskab min. 1 time (og gerne natten over). Tag kødet op af marinaden og steg det på en varm grillpande eller stegepande smurt med olie – 7-8 min. på hver side. Server f.eks. med salat og naan- eller pitabrød