Indiske frikadeller med raita

Indiske frikadeller med raita

Disse indiske frikadeller er fyldt med lækre krydderier og er et sikkert hit på middagsbordet. Servér med raita og kogte basmatiris. Mums!

4 personer

Ingredienser

  • 500 g hakket kylling
  • 1 hakket løg
  • 2 fed presset hvidløg
  • 1½ tsk. gurkemeje
  • 1 tsk. sambal oelek
  • 1 tsk. stødt spidskommen
  • 1 spsk. friskrevet ingefær
  • 1½ tsk. salt
  • peber
  • 1 æg
  • olie til stegning
  • Raita:
  • 2 dl græsk yoghurt
  • 1 forårsløg
  • 1 friskhakket grøn chili
  • 1 fed finthakket hvidløg
  • 1 spsk. hakket frisk koriander
  • salt og peber

Sådan gør du:

  1. Rør alle ingredienserne til frikadellerne sammen. Form små frikadeller.
  2. Brun dem på begge sider i olie på en pande. Steg dem herefter ca. 10-12 min. ved jævn varme. Vend dem flere gange undervejs. Tjek, de er gennemstegt.
  3. Snit forårsløget fint. Gem lidt af den grønne top til pynt.
  4. Rør ingredienserne til raitaen sammen, og smag til med salt og peber.
  5. Kom den i en skål, og drys forårsløgtop på.