Indonesiske kyllingespyd

Indonesiske kyllingespyd

(2 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Kogetid: 20-60 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 2 stk. kyllingebryst
  • Marinade:
  • 1 skalotteløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1⁄4 tsk stødt chili
  • 1⁄2 tsk stødt koriander
  • 1 ⁄2 tsk stødt ingefær
  • 1 spsk soja
  • 1 tsk farin
  • Dip:
  • 3 spsk jordnøddesmør
  • 1-2 spsk østerssovs
  • ca. 1 dl vand
  • 1 tsk sambal oelek eller 1 ⁄4 finthakket frisk chili

  1. Kør alle ingredienserne til marinaden sammen i en lille hurtighakker. Skær kødet i tynde skiver og vend dem i marinaden. Lad dem trække 20-60 min. i køleskab. Træk kødet på spyd og steg det under grillen i ovnen eller på en grillpande – ca. 5 min. på hver side. Server med dip: Rør jordnøddesmør sammen med de øvrige ingredienser