Ingefærsmåkager
Smager dejligt til en kop te.
Ca. 28 små fine stjerner
Ingredienser
- Tid: 35 min.
- Bagetid: 8-10 min.
- 125 g smør (blødt)
- 90 g farin
- 230 g gylden sirup
- 375 g mel
- 1 tsk. natron
- 3 tsk. stødt ingefær
- Pisk smør og farin i en skål med en elpisker i ca. 5 min., til cremen er ensartet. Pisk sirup, mel, natron og ingefær i, og pisk videre i et par min.
- Del dejen i 2 kugler, og dæk dem med plastikfolie. Sæt dem på køl i en ½ time.
- Rul de 2 deje ud på et stykke bagepapir i 5 mm’s tykkelse. Sæt dem på køl i yderligere en ½ time.
- Stik dejen ud med en stjerneudstikker (5 cm i diameter).
- Sæt kagerne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen ved 160 grader i 8-10 min. Afkøl helt på en bagerist.