Ispinde med kokos/ananas og granatæble

Ispinde med kokos/ananas og granatæble

Det er sæson for iskolde læskende ispinde. Og det behøver faktisk slet at være så usundt! Her får du to opskrifter på kalorielette hjemmelavede ispinde med kokos/ananas og granatæble:

4 stk. pr. opskrift

Kokos- og ananasis 

  • 1¼ dl kokosmælk, 12-14 %
  • 1 spsk. sukker
  • 1½ dl ananasjuice
  • 1 skive hakket ananas
  • 1 spsk. friske mynteblade
  • 2½ dl granatæblejuice
  • 2 spsk. granatæblekerner
  • ½ dl græsk yoghurt, 10 %

Kokos- og ananas is

  1. Rør kokosmælken med sukker, fordel den i fire isforme og frys dem cirka 30 minutter.
  2. Bland juicen med hakket ananas og mynte.
  3. Tag isen ud, fyld op med juiceblandingen, sæt pinde i og frys isen færdig i 3-4 timer.

Granatæble is

  1. Fyld hver isform ¾ op med granatæblejuice samt kerner.
  2. Top med yoghurt, cirka 2 teskeer per form.
  3. Stik en kniv eller spisepind i hver form, og rør lidt rundt, således at der dannes et mønster.
  4. Sæt pinde i, og frys isen i cirka 8 timer.