Isroulade
10 personer
Ingredienser
- 3 æg
- 120 g sukker
- 120 g hvedemel
- 3/4 tsk. bagepulver
- Fyld:
- 1 l vaniljeis
- 150 g hindbær
- 3 ferskner eller nektariner
- Nougatsauce:
- 100 g blød nougat
- 1 dl piskefløde
- Pynt:
- flødeskum
- Pisk æg og sukker luftigt med en håndmikser.Bland mel og bagepulver, og sidet ned i æggeblandingen. Bland det helesammen.
- Smør et stykke bagepapir, og bred dejenud i en firkant på ca. 30 x 40 cm. Bag rouladeni ovnen ved 225 gr. i 5-7 min. Dryssukker på et andet stykke bagepapir. Lægrouladen herpå med oversiden nedad, ogfjern det første stykke bagepapir.
- Rør isen til softice, og smør det ud påkagen. Fordel hindbær og skrællede tern afferskner over. Rul sammen til en roulade.Pak rouladen i plastfilm og herefter i alufolie.Læg den i en frysepose, og frys denned. Tag kagen op, og pynt den med flødeskum.Smelt nougat i fløden i en lille grydeved lav varme. Afkøl saucen, og server dentil rouladen.