Isroulade

Isroulade

10 personer

Ingredienser

  • 3 æg
  • 120 g sukker
  • 120 g hvedemel
  • 3/4 tsk. bagepulver
  • Fyld:
  • 1 l vaniljeis
  • 150 g hindbær
  • 3 ferskner eller nektariner
  • Nougatsauce:
  • 100 g blød nougat
  • 1 dl piskefløde
  • Pynt:
  • flødeskum

  1. Pisk æg og sukker luftigt med en håndmikser.Bland mel og bagepulver, og sidet ned i æggeblandingen. Bland det helesammen.
  2. Smør et stykke bagepapir, og bred dejenud i en firkant på ca. 30 x 40 cm. Bag rouladeni ovnen ved 225 gr. i 5-7 min. Dryssukker på et andet stykke bagepapir. Lægrouladen herpå med oversiden nedad, ogfjern det første stykke bagepapir.
  3. Rør isen til softice, og smør det ud påkagen. Fordel hindbær og skrællede tern afferskner over. Rul sammen til en roulade.Pak rouladen i plastfilm og herefter i alufolie.Læg den i en frysepose, og frys denned. Tag kagen op, og pynt den med flødeskum.Smelt nougat i fløden i en lille grydeved lav varme. Afkøl saucen, og server dentil rouladen.