pasta

Italiensk klassiker

Intet passer så godt til pasta som svampe og parmaskinke.

4

Ingredienser

  • 350 g fuldkornsspaghetti
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 fed finthakket hvidløg
  • 1 fintsnittet porre
  • 1 snittet courgette
  • 200 g blandede svampe
  • salt, peber
  • estragon eller lidt salvie
  • citronskal og -saft
  • 100 g parmaskinke
  • 1 bakke babysalater
  • citronsaft
  • 300 g fuldkornsbrød

Sådan gør du:

  1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken, afdryp og hold den varm.
  2. Varm olien i en stor sauterepande og svits hvidløg, porre og courgette samt svampe heri i 3 min. under omrøring. Krydr med salt, peber, estragon samt lidt fintskåret citronskal og -saft.
  3. Vend pastaen med svampefyldet og server med parmaskinke og salater dryppet med citronsaft og groft brød.