Italiensk klassiker
Intet passer så godt til pasta som svampe og parmaskinke.
4
Ingredienser
- 350 g fuldkornsspaghetti
- 1 spsk olivenolie
- 2 fed finthakket hvidløg
- 1 fintsnittet porre
- 1 snittet courgette
- 200 g blandede svampe
- salt, peber
- estragon eller lidt salvie
- citronskal og -saft
- 100 g parmaskinke
- 1 bakke babysalater
- citronsaft
- 300 g fuldkornsbrød
Sådan gør du:
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken, afdryp og hold den varm.
- Varm olien i en stor sauterepande og svits hvidløg, porre og courgette samt svampe heri i 3 min. under omrøring. Krydr med salt, peber, estragon samt lidt fintskåret citronskal og -saft.
- Vend pastaen med svampefyldet og server med parmaskinke og salater dryppet med citronsaft og groft brød.