Japansk frokost
Dampede grøntsager og wraps med tun, avocado og salat. Dessert: Gojibær og pære.
Ingredienser
- Grønsager:
- 300 g broccoli, bønner, blomkål
- Dressing:
- 1 spsk knust citrongræs
- Ingefær
- ½ fed knust hvidløg
- Olivenolie
- Salt og peber
- Wraps:
- 2 blade noritang
- 100 g rå tun (der har været frosset)
- 1 avocado i skiver
- Lidt blandet salat, evt. spirer
- Mayonnaise
- Wasabipasta
Sådan gør du:
- Grønsager:
- Grøntsagerne renses og deles i små buketter. Koges i et par minutter i letsaltet vand. Tag op og lad buketterne dryppe godt af.
- Dressing:
- Knus citrongræs og bland med olie, hvidløg, salt og peber. Kom over de varme grøntsager, så dressingen kan trænge ind.
- Wraps:
- Skær tunen i tynde skiver. Del hvert tangblad i to. Smør tangen med en blanding af mayonnaise og wasabi (dosér efter styrke). Anret salat, avocado og tun på tangen og rul sammen. Medbring soya til wrapsene i en lille beholder.