Jordbærgrød

Jordbærgrød



Kalorier 638 kcal
Protein 47 g 30%
Kulhydrat 43 g 29%
Fedt 29 g 41%
Kostfibre 8 g

(1 person)

Ingredienser

  • Ingredienser:
  • 150 g frosne jordbær
  • ½ dl vand
  • 25 g Åblomst-multisød (eller sukrin)
  • 2 tsk kartoffelmel + ¼ dl vand
  • Tilbehør:
  • minimælk, drænet yoghurt (7%) eller Åblomstvaniljeis

  1. Kog jordbær, vand og sødemiddeli nogle min. i en lille gryde.
  2. Rør kartoffelmelet ud i en kopsammen med vandet.
  3. Tag gryden af blusset og hældforsigtigt – lidt efter lidt – kartoffelmelsjævningeni grøden.
  4. Hæld grøden over i en skål oglad den afkøle. Drys sødemiddelpå den varme grød, så denikke trækker skind.
  5. Servér med det ønskede tilbehør.