Jordbæris på pind

Jordbæris på pind

Parfaitis er nem is uden ismaskine. Og is, hvor man som i denne jordbærispisker pasteuriserede æggeblommer med sukker. Herefter pisker man fløde til skum og vender i. Denne type is skal bare fryses, som den er. Du kan selvfølgelig godt fryseden på ismaskine, men det er ikke nødvendigt.

4-6 personer

Ingredienser

  • 500 g jordbær
  • 4 spsk. flormelis
  • 6 past. æggeblommer, svarer til 3 af de små bægre
  • 150 g flormelis
  • ½ l piskefløde
  • evt. 4-6 engangsplastglas
  • 4-6 træpinde (ispinde eller brug popcakepinde)

  1. Mix jordbærrene til puré i en foodprocessoreller blender sammen medde 4 spsk. flormelis.
  2. Pisk æggeblommer, flormelis ogpiskefløde, til det er cremet skum.Vend jordbærmassen i. Kom parfaitmasseni engangsplastglas eller enfryseegnet form, og frys isen mindst4 timer. Du kan sætte et stykkehusholdningsplastfilm over glassene,og stikke ispinde i, inden de stilles ifryseren.