Kalkungryde med kartoffel-urte-mos
Kalorier 423 kcal
Protein 44 g 41 %
Kulhydrat 31 g 33%
Fedt 12 g 26 %
Kostfiber 8 g
En god gryderet for helefamilien.
(1 person)
Ingredienser
- Ingredienser:
- 25 g løg (hakket)
- ½ fed hvidløg (hakket)
- 1 tsk DDV Plante-70 (til stegning)
- 170 g kalkun (tern)
- ½ ds hakkede tomater
- 25 g rød peberfrugt (hakket)
- 1 tsk oregano
- salt og peber
- Kartoffel-urte-mos:
- 100 g kartoffel (tern)
- 50 g knoldselleri (tern)
- 50 g gulerod (tern)
- 25 g porre (tern)
- 10 g DDV Plante-70
- Pynt:
- lidt fintsnittet porre
- Svits løg og hvidløg i plantefedtstoffetpå en varm pande.
- Tilsæt kalkuntern sammenmed tomater, peberfrugt ogkrydderier. Læg låg på og ladgryderetten simre, til kødet erhelt mørt.
- Kog grønsagsternene møre ogmos dem sammen med plantefedtstoffetog salt.
- Servér kalkungryden medkartoffel-urte-mosen, der erpyntet med porre.
Find flere kalorielette opskrifter i én af - Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »