Kalkungryde med kartoffel-urte-mos

Kalkungryde med kartoffel-urte-mos



Kalorier 423 kcal
Protein 44 g 41 %
Kulhydrat 31 g 33%
Fedt 12 g 26 %
Kostfiber 8 g

En god gryderet for helefamilien.

(1 person)

Ingredienser

  • Ingredienser:
  • 25 g løg (hakket)
  • ½ fed hvidløg (hakket)
  • 1 tsk DDV Plante-70 (til stegning)
  • 170 g kalkun (tern)
  • ½ ds hakkede tomater
  • 25 g rød peberfrugt (hakket)
  • 1 tsk oregano
  • salt og peber
  • Kartoffel-urte-mos:
  • 100 g kartoffel (tern)
  • 50 g knoldselleri (tern)
  • 50 g gulerod (tern)
  • 25 g porre (tern)
  • 10 g DDV Plante-70
  • Pynt:
  • lidt fintsnittet porre

  1. Svits løg og hvidløg i plantefedtstoffetpå en varm pande.
  2. Tilsæt kalkuntern sammenmed tomater, peberfrugt ogkrydderier. Læg låg på og ladgryderetten simre, til kødet erhelt mørt.
  3. Kog grønsagsternene møre ogmos dem sammen med plantefedtstoffetog salt.
  4. Servér kalkungryden medkartoffel-urte-mosen, der erpyntet med porre.
  5. Find flere kalorielette opskrifter i én af
  6. Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »