Kalvekødssalat med ingefær & soja

Kalvekødssalat med ingefær & soja

Prøv en dejlig japansk inspireret kalvekødssalat med ingefær og soja.

1 person

Ingredienser

  • Tilberedningstid: 30 minutter
  • Reel arbejdstid: 20 minutter
  • Ingredienser:
  • 170 g kalvekød
  • 100 g gulerod
  • 50 g minimajs
  • 50 g agurk
  • 50 g radiser
  • koriander
  • Dressing:
  • ½ lille fed hvidløg
  • ½ citron (øko)
  • 3 tsk sojasauce
  • 8 g fintrevet frisk ingefær
  • 1½ tsk ristet sesamolie

  1. Grill kalvekødet på en tør grillpande, så det stadig er rødt. Lad det hvile, inden det skæres i tynde skiver.
  2. Skrub eller skræl gulerod. Skyl de øvrige grøntsager. Skær minimajs i halve eller kvarte på langs. Skær agurk og gulerod i tynde stave og radiser over på langs. Skyl, afdryp og pluk koriander.
  3. Vend kalvekødet og grønt.
  4. Dressing: Pisk fintrevet hvidløg, lidt fintrevet citronskal og citronsaft, sojasauce, ingefær og ristet sesamolie til en dressing og smag til med mere citronsaft. Dryp dressingen over kalvekødssalaten.
  5. Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog
  6. "Den komplette kostguide til dig, der er 45+"