Kalveschnitzler med rodfrugter

Kalveschnitzler med rodfrugter

Saftige schnitzler med lækkert tilbehør.

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Bagetid: 40 min.
  • 4 kalve- eller skinkeschnitzler
  • 1 æg
  • 1 dl sesamfrø
  • salt og peber
  • 2-3 spsk. olie
  • Desuden:
  • 800 g rodfrugter (f.eks. jordskokker, kartofler og små rødbeder)
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 tsk. friske timianblade
  • 4 tsk. græsk yoghurt (10%)
  • 4 citronbåde
  • Tilbehør: evt. stegte æblebåde

  1. Vend schnitzlerne i sammenpisket æg og herefter i sesamfrø blandet med salt og peber.
  2. Steg schnitzlerne i olien, til de er gyldne og gennemstegte, ca. 5 min.
  3. Skrub rodfrugterne, skyl dem godt, og tør dem med køkkenrulle. Skær dem i mindre stykker, og læg dem i et smurt, ovnfast fad. Pensl med olie, og drys med timian, salt og peber.
  4. Sæt fadet i ovnen i ca. 40 min. ved 200 grader.
  5. Servér schnitzlerne med rodfrugter, yoghurt og citronbåde.