Kalveschnitzler med rodfrugter
Saftige schnitzler med lækkert tilbehør.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Bagetid: 40 min.
- 4 kalve- eller skinkeschnitzler
- 1 æg
- 1 dl sesamfrø
- salt og peber
- 2-3 spsk. olie
- Desuden:
- 800 g rodfrugter (f.eks. jordskokker, kartofler og små rødbeder)
- 1 spsk. olivenolie
- 2 tsk. friske timianblade
- 4 tsk. græsk yoghurt (10%)
- 4 citronbåde
- Tilbehør: evt. stegte æblebåde
- Vend schnitzlerne i sammenpisket æg og herefter i sesamfrø blandet med salt og peber.
- Steg schnitzlerne i olien, til de er gyldne og gennemstegte, ca. 5 min.
- Skrub rodfrugterne, skyl dem godt, og tør dem med køkkenrulle. Skær dem i mindre stykker, og læg dem i et smurt, ovnfast fad. Pensl med olie, og drys med timian, salt og peber.
- Sæt fadet i ovnen i ca. 40 min. ved 200 grader.
- Servér schnitzlerne med rodfrugter, yoghurt og citronbåde.