Kalveschnitzler med wokgrønsager

Kalveschnitzler med wokgrønsager

4 personer

Ingredienser

  • 4 kalveschnitzler
  • salt, peber
  • 15 g smør til stegning
  • Wokgrønsager:
  • 2 porrer
  • 3 gulerødder
  • 1 rød peber
  • 1 spsk. olie
  • 1 dl vand
  • 1 tsk. sukker
  • 2 spsk. limesaft
  • 2 spsk. friskrevet ingefær
  • 1 fed hvidløg
  • Pynt:
  • frisk koriander
  • Tilbehør:
  • 200 g (rå vægt) perlebyg eller fuldkornsris
  • 4 spsk. sojasauce

  1. Krydr kødet med saltog peber. Brun kødet påbegge sider, og steg detfærdigt ved jævn varmeca. 2-3 min. på hver sideefter bruning. Tag kødetfra panden, og kasserstegefedtet.
  2. Rens porrerne, ogskær dem i strimler. Skærgulerødder og peberfrugti stænger.
  3. Varm olien i en wok,og lynsteg grønsagerne.Tilsæt vand, sukker, limesaft,ingefær og hvidløg.Kog op 1-2 min. Serverkødet med grønsager,perlebyg og sojasauce. Dukan også vælge at kommesojasaucen i grønsagerne,imens de er i wokken.Pynt evt. retten medkoriander.