Kalveschnitzler med wokgrønsager
4 personer
Ingredienser
- 4 kalveschnitzler
- salt, peber
- 15 g smør til stegning
- Wokgrønsager:
- 2 porrer
- 3 gulerødder
- 1 rød peber
- 1 spsk. olie
- 1 dl vand
- 1 tsk. sukker
- 2 spsk. limesaft
- 2 spsk. friskrevet ingefær
- 1 fed hvidløg
- Pynt:
- frisk koriander
- Tilbehør:
- 200 g (rå vægt) perlebyg eller fuldkornsris
- 4 spsk. sojasauce
- Krydr kødet med saltog peber. Brun kødet påbegge sider, og steg detfærdigt ved jævn varmeca. 2-3 min. på hver sideefter bruning. Tag kødetfra panden, og kasserstegefedtet.
- Rens porrerne, ogskær dem i strimler. Skærgulerødder og peberfrugti stænger.
- Varm olien i en wok,og lynsteg grønsagerne.Tilsæt vand, sukker, limesaft,ingefær og hvidløg.Kog op 1-2 min. Serverkødet med grønsager,perlebyg og sojasauce. Dukan også vælge at kommesojasaucen i grønsagerne,imens de er i wokken.Pynt evt. retten medkoriander.