Kammuslinger med parmaskinke

Kammuslinger med parmaskinke

4-8 personer

Ingredienser

  • 70 g parmaskinke (1 pakke)
  • 8 store kammuslinger
  • små træ-picnicspyd
  • salt, peber
  • 15 g smør
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 lille pose (½ pk.) frossen hummersuppe fra Royal Greenland
  • Pynt:
  • persille
  • Tilbehør:
  • flute

  1. Vikl parmaskinke omkring kammuslingerne. Fæst det med picnicspyddene. Krydr med salt og peber.
  2. Steg kammuslingerne på en slip letpande i en blanding af smør og olivenolie. Start med at brune skinkekanten. Steg herefter ca. 1-2 min. på hver side. Læg dem på et fad. Fjern picnicspyddene.
  3. Kog hummersuppen ind, til den er tyk og cremet. Fordel den varme ”sauce” over eller omkring kammuslingerne. Pynt med persille. Du kan også portionsanrette denne ret.