Kanelsnegle i fad med dulce de leche
Kanelsnegle i fad med fyld af med dulce de leche og lækre krydderier. Bag dine kanelsnegle i et fad og fyld dem med dulce de leche og lækre krydderier. Når du bager kanelsnegle i fad, løber det lækre fyld ikke ud. De skønne snegle er lige til at blive afhængig af.... og du får opskriften lige her:
Ca. 15 stk. kanelsnegle i fad med dulce de leche
Total:30 minutter
Ingredienser
- Kanelsnegle i fad med dulce de leche
- 50 g smør
- 1½ dl mælk
- 25 g gær
- 50 g rørsukker
- 1 tsk. salt
- 2 æg
- 1 tsk. vaniljesukker
- 1 tsk. stødt kanel
- 1 tsk. stødt kardemomme
- 1 tsk. stødt ingefær
- ca. 450 g hvedemel – tag lidt fra til udrulning
- 1 dåse dulce de leche
- flagesalt
- 50 g mørk chokoade
- 50 g saltede peanuts
Sådan laver du kanelsnegle i fad med dulce de leche
- Smelt smørret, og lun mælken heri. Hæld væsken i en skål, og afkøl til fingervarmt. Opløs gæren i væsken, og tilsæt sukker, salt og æg.
- Tilsæt dernæst vaniljesukker og krydderier, og rør melet i lidt ad gangen. Ælt, til dejen er ensartet og glat, men stadig lidt fugtig. Stil dejen tildækket til hævning et lunt sted i ca. 30 min.
- Tænd ovnen på 180 grader. Rul dejen ud til et rektangel, ca. 30 x 40 cm, og smør dulce de leche på. Drys med flagesalt, og rul forsigtigt dejen sammen som til en roulade. Skær forsigtigt dejen i skiver, så du har ca. 15 stykker.
- Fordel sneglene i et stort ovnfast fad beklædt med bagepapir eller to mindre forme. Bag sneglene i ovnen i ca. 15 min., til de er gyldne. Afkøl sneglene.
- Smelt chokoladen, og dekorer de afkølede snegle. Drys med hakkede saltede peanuts.