Kartoffelsalat med avocado

Kartoffel-avocadosalat

Skøn salat med kartofler og avocado - passer perfekt til grillretter og på en buffet.

Kartoffelsalat med avocado til 4 personer

Total:30 minutter

Ingredienser

  • Kartoffel-avocadosalat:
  • 500 g vaskede små kartofler, f.eks. folva eller asparges
  • 2 modne avocado
  • 1 stort rødløg
  • 1 radicchiosalat
  • 50 g røgede saltede cashewnødder (evt. bare saltede)
  • Dressing:
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • 1 tsk. sukker
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. knust sort peber
  • 3 spsk. god olivenolie eller koldpresset rapsolie

Sådan laver du kartoffel-avocadosalat

  1. 1. Kog kartoflerne med skræl, lad dem køle af, og skær i store tern. Fjern skind og sten fra avocado, og skær i grove tern.
  2. 2. Pil rødløget, og skær i tynde ringe. Skyl radicchio, og riv bladene i store stykker.
  3. 3. Tag en stor skål, hæld alle ingredienser til dressing i, og bland dem godt sammen. Bland kartofler, avocado, løg, radicchiosalat og nødder i skålen, og vend det hele rundt med dressingen.

Salaten passer perfekt tilgrillet oksemørbrad