Kartoffel-avocadosalat
Skøn salat med kartofler og avocado - passer perfekt til grillretter og på en buffet.
Kartoffelsalat med avocado til 4 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- Kartoffel-avocadosalat:
- 500 g vaskede små kartofler, f.eks. folva eller asparges
- 2 modne avocado
- 1 stort rødløg
- 1 radicchiosalat
- 50 g røgede saltede cashewnødder (evt. bare saltede)
- Dressing:
- 1 spsk. hvidvinseddike
- 1 tsk. sukker
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. knust sort peber
- 3 spsk. god olivenolie eller koldpresset rapsolie
Sådan laver du kartoffel-avocadosalat
- 1. Kog kartoflerne med skræl, lad dem køle af, og skær i store tern. Fjern skind og sten fra avocado, og skær i grove tern.
- 2. Pil rødløget, og skær i tynde ringe. Skyl radicchio, og riv bladene i store stykker.
- 3. Tag en stor skål, hæld alle ingredienser til dressing i, og bland dem godt sammen. Bland kartofler, avocado, løg, radicchiosalat og nødder i skålen, og vend det hele rundt med dressingen.
5 fantastiske opskrifter til havefesten
Salaten passer perfekt tilgrillet oksemørbrad