Kartoffelsalat med løvstikkecreme

Kartoffelsalat med løvstikkecreme

Perfekt til en hakkebøf på en hverdag eller til alle sommerens grillretter.

Kartoffelsalat med løvstikkecreme

Tid: ca. 30 min.

(4 pers.)

800 g kartofler

2 majskolber

1 bakke cherrytomater

500 g ærter i bælg

1 agurk

Løvstikkecreme:

1 bundt løvstikke

1 dl cremefraiche

2 spsk. mayonnaise

2 spsk. olivenolie

salt og peber

1. Skrub kartoflerne, og kog dem møre. Afkøl og skær i halve.

2. Grill majskolber med blade i ca. 15 min., til de er godt mørke. Vend dem undervejs. Træk bladene tilbage, og skær majsene fra kolberne.

3. Skær tomaterne i kvarte. Bælg ærterne. Skær agurk i lange strimler med en kartoffelskræller.

4. Vend kartofler med majs, tomater, ærter og agurk.

5. Kom løvstikke, cremefraiche, mayonnaise og olie i en blender, og kør til en creme. Smag cremen til med salt og peber. Dryp løvstikkecremen over salaten.