Kartoffelsalat med skyr og rygeost

Kartoffelsalat med skyr og rygeost

Prøv en sundere version af kartoffelsalaten - lavet på skyr med et twist af rygeost.

4 personer

Ingredienser

  • Kartoffelsalat med skyr og rygeost
  • 200 g skyr
  • 100 g rygeost f.eks. fra Løgismose
  • 750 g små nye kartofler
  • 12 radiser
  • 1 agurk
  • 200 g spidskål
  • 1 lille rødløg
  • salt, peber
  • Tilbehør:
  • pølser og ristet rugbrød

  1. Rør skyr og rygeost sammen. Skær kartoflerne i tern. Skær radiserne i både eller skiver.
  2. Skær agurken i små tern. Snit spidskålen fint.
  3. Vend grøntsager og kartofler i rygeostblandingen. Krydr med salt og peber. Server med f.eks. pølser og ristet rugbrød.