Kartoffelsalat med spegeskinke

Kartoffelsalat med spegeskinke

En herlig og nem salat, som snildt kan bruges som både tilbehør til aftensmaden og som en let frokostanretning.

4 personer

Ingredienser

  • 75 g spæde salater
  • 1 kg små, nye kogte og afkølede kartofler
  • 250 g cherrytomater, gerne både røde og gule
  • ½ agurk
  • 150 g spegeskinke
  • 2 spsk. kapers
  • evt. 1 dl rugbrødschips
  • Dressing:
  • 4 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. æblecidereddike
  • 1 tsk. dijonsennep
  • salt, peber

  1. Skyl den spæde salat grundigt, og afdryp den godt. Vend salat, kartofler, halve cherrytomater og agurk i tern i.
  2. Pisk dressingen sammen, og vend den i. Fordel spegeskinke, kapers og evt. rugbrødschips over.