Kartofler i krydret sovs
(4-6 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Stege/kogetid: 18 min.
- Ikke fryse-egnet
- 600 g kogte, pillede kartofler
- 2-3 spsk olivenolie
- 1-2 fed hvidløg
- ½ dåse hakkede
- tomater
- ½ tsk stødt spidskommen
- ½ tsk paprika
- 1 knsp stødt chili
- 1-2 spsk balsamico
- eddike
- frisk koriander
- salt og peber
- Skær kartoflerne i halve eller kvarter. Steg dem gyldne påen pande med olivenolie og tag dem af panden.
- Steg finthakkethvidløg blanke på panden og tilsæt tomater, krydderierog balsamico.
- Kog igennem og smag til med salt ogpeber. Lad sovsen simre 10 min.
- Læg kartoflerne i sovsenog varm dem igennem.
- Anret i et dybt fad og drys medfriskhakket koriander.