Kartofler i krydret sovs

Kartofler i krydret sovs

(4-6 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Stege/kogetid: 18 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 600 g kogte, pillede kartofler
  • 2-3 spsk olivenolie
  • 1-2 fed hvidløg
  • ½ dåse hakkede
  • tomater
  • ½ tsk stødt spidskommen
  • ½ tsk paprika
  • 1 knsp stødt chili
  • 1-2 spsk balsamico
  • eddike
  • frisk koriander
  • salt og peber

  1. Skær kartoflerne i halve eller kvarter. Steg dem gyldne påen pande med olivenolie og tag dem af panden.
  2. Steg finthakkethvidløg blanke på panden og tilsæt tomater, krydderierog balsamico.
  3. Kog igennem og smag til med salt ogpeber. Lad sovsen simre 10 min.
  4. Læg kartoflerne i sovsenog varm dem igennem.
  5. Anret i et dybt fad og drys medfriskhakket koriander.