Kirsebærtrøfler
(18-24 stk.)
Ingredienser
- Arbejdstid: 45 min.
- Kogetid: 3 min.
- Ikke fryse-egnede
- 200 g mørk chokolade (grofthakket)
- 1 dl piskefløde
- 1 spsk kirsebærlikør
- 50 g amarenakirsebær eller syltede kirsebær (grundigt afdryppede, hakkede)
- Pynt:
- kakao, hakket mørk chokolade eller chokoladespåner
- Kom chokoladen i en skål. Giv fløden et stille opkog og hæld den over chokoladen. Rør, til chokoladen er smeltet sammen med fløden.
- Tilsæt kirsebærlikør og kirsebær og stil trøffelmassen koldt, til den kan formes (1-2 timer).
- Form trøffelmassen til kugler og tril dem i kakao, hakket chokolade eller chokoladespåner.
- Opbevar trøffelkuglerne i en kagedåse i køleskabet.