Kirsebærtrøfler

Kirsebærtrøfler

(18-24 stk.)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 45 min.
  • Kogetid: 3 min.
  • Ikke fryse-egnede
  • 200 g mørk chokolade (grofthakket)
  • 1 dl piskefløde
  • 1 spsk kirsebærlikør
  • 50 g amarenakirsebær eller syltede kirsebær (grundigt afdryppede, hakkede)
  • Pynt:
  • kakao, hakket mørk chokolade eller chokoladespåner

  1. Kom chokoladen i en skål. Giv fløden et stille opkog og hæld den over chokoladen. Rør, til chokoladen er smeltet sammen med fløden.
  2. Tilsæt kirsebærlikør og kirsebær og stil trøffelmassen koldt, til den kan formes (1-2 timer).
  3. Form trøffelmassen til kugler og tril dem i kakao, hakket chokolade eller chokoladespåner.
  4. Opbevar trøffelkuglerne i en kagedåse i køleskabet.