Kiwifrugt ceviche

Kiwifrugt ceviche

Spændende forret til 4 personer

Forret til 4 pers.

Ingredienser

  • 8 store kammuslinger, frosne af god kvalitet fra fiskehandleren (sig, at du skal servere dem rå)
  • 1 1/2 dl friskpresset lime eller citronsaft
  • 200 g optøede rejer
  • 1 rødløg
  • 1 gul peberfrugt
  • 2 tomater
  • 1 grøn chili
  • 2 spsk. hakket frisk koriander eller persille
  • 2 spsk. sukker
  • salt, peber
  • 4 kiwifrugter, evt. en blanding af gule og grønne
  • 1 appelsin
  • Tilbehør:
  • 1 pose tortillachips

  1. Skær optøede kammuslinger 1 1/2 x 1 1/2 cm tern, og kom dem i en skål. Hæld limesaft over. Bland rejer, rødløg i tern, peberfrugt i tern, tomater i tern, og renset hakket chili i. Stil blandingen i køleskabet i 2-3 timer. 
  2. Bland skrællede kiwifrugter i tern samt halve eller kvarte fileter af appelsin i. Krydr med sukker, koriander, salt og peber. Server straks med tortillachips.