Lækre kødboller med oregano og parmesanost - perfekte til pasta
Lækre kødboller med oregano og parmesanost, der passer perfekt til pasta. Her har vi lavet kødbollerne i ovnen - bagt i et ovnfast fad med sammen med tomater.
Kødboller med oregano til 2 personer
Total:50 minutter
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Stege/bagetid: ca. 20 min.
- Fryse-egnet
- 250 g hakket oksekød
- 1 spsk frisk oregano (eller 1 tsk tørret)
- 1⁄2 tsk citronskal (fint revet)
- 3 spsk parmesanost eller grana (fint revet)
- 1 spsk rasp friskkværnet peber
- 1 dl hvidvin eller vand
- 250 g cherrytomater
- 1 tsk olivenolie
- Tilbehør: god pasta
Sådan laver du kødboller med oregano
- 1. Ælt det hakkede kød med oregano, citronskal, parmesanost, rasp og peber.
- 2. Tilsæt hvidvin eller vand. Form 12-14 kugler på størrelse med cherrytomaterne.
- 3. Tril kødbollerne i olie. Læg dem sammen med tomaterne i et ovnfast fad. Sæt det i en 225 grader varm ovn og bag ca. 20 min., til kødet er gennemstegt.
- 4. Servér med rygende varm pasta.