Kokosparfait med bær

Kokosparfait med bær

Ordet parfait er fransk ogbetyder perfekt eller fuldkommen.Det bruges ogsåom bl.a. denne type is.

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Indfrysningstid: ca. 3 timer
  • 2 pasteuriserede æggeblommer (det svarer til 1 lille bæger)
  • 50 g sukker
  • 2 1⁄2 dl piskefløde (pisket til flødeskum)
  • 75 g kokosmel
  • Tilbehør: blåbær og hindbær

  1. Pisk æggeblommer ogsukker, til det er hvidt ogskummende, ca. 5-10 min.Vend letpisket flødeskum iæggemassen med en dejskraber.
  2. Tilsæt halvdelen afkokosmelet. Hæld det i enliterform. Stil det i fryserenca. 3 timer, til isen er næstenstiv.
  3. Skær den i skiverog lad dem blive lidt bløde,før de serveres med et dryskokosmel og bær.