Kold agurkesuppe med lakrids
Nem og lækker agurkesuppe med lakrids er en fin forårsret.
4
Ingredienser
- 4 skiver lakridsrugbrød (el. alm. rugbrød)
- 2 store agurker
- 1 bundt frisk mynte, bladene heraf
- 6 dl kold hønsebouillon
- 400 g græsk yoghurt 2 %
- salt, peber
- jomfru olivenolie
- rå lakridspulver, f.eks. Raw Liquorice Powder fra Johan Bülow
Sådan laver du agrukesuppe med lakrids
- Skær lakridsrugbrødet i mindre stykker og steg det gyldent i olie. Læg rugbrødscroutonerne på et stykke fedtsugende papir, til de er sprøde.
- Blend agurk, mynteblade, bouillon og yoghurt. Blend med salt og peber og olivenolie.
- Servér suppen med rugbrødscroutonerne og et drys lakridspulver.
- Se også opskrift på Grillkylling med lakrids og salat.