Kold ovnbagt laks med dildmayonnaise og rejer
Til den kolde ovnbagte laks serverer vi dildmayonnaise og rejer. Det hele kan gøres klar i god tid, så her er ingen stress.
Kold ovnbagt laks til ca. 10 personer
Total:50 minutter
Ingredienser
- Kold ovnbagt laks med dildmayonnaise og rejer
- Arbejdstid: 30 min.
- Bagetid: ca. 20 min.
- Ikke fryse-egnet
- 600 g laks (filet)
- 250 g rejer (optøede)
- 200 g god mayonnaise
- 1 bundt dild
- 1 bundt basilikum
- knust sort peber
- 1 grønt salathoved
- 1 radicchiosalat
- Pynt:
- lakserogn
- Tilbehør:
- 1 citron (i både)
- 1 lime (i både)
- godt hvedebrød
- 1. Bag laksen med skindsiden opad på bagepapir i ovnen ved 200 grader ca. 20 min.
- 2. Læg fisken på et fad og hiv skindet forsigtigt af.
- 3. Dæk fadet til med husholdningsfilm og sæt det i køleskabet ca. 1 time, til fisken er kold.
- 4. Fordél mayonnaise, rejer, dild, basilikum, peber og salat på laksen.
- 5. Pynt med lakserogn og servér med citron, lime og godt brød.