Koteletter i krydret kokosmælk med asparges

Koteletter i krydret kokosmælk med asparges

Prøv en anderledes opskrift på koteletter med kokosmælk med asparges.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stege/kogetid: 20 min.
  • 2 nakkekoteletter
  • 1 spsk olie med neutral smag, f.eks. raps- eller sojaolie
  • 1 dåse kokosmælk
  • ca. 2 tsk thai currypasta
  • eller 1 spsk stærk karry
  • 10-12 grønne asparges
  • 100 g fine grønne ærter
  • 1 lime (saft)
  • 2-3 tsk salt
  • Tilbehør:
  • brød, kartofler eller ris og evt. grøn salat

  1. Dup kødet tørt med ren køkkenrulle.
  2. Brun koteletterne på begge sider i varm olie i en dyb stegepande.
  3. Tilsæt kokosmælk og currypasta eller karry. Varm op, læg låg på panden og lad koteletternesmåsimre i pandenca. 5 min. på hver side.
  4. Bræk de seje ender af aspargesene og kassér dem. Skær aspargesene i halve. Kog dem ca. 2 min. i kokosmælken, så de stadig er sprøde.
  5. Tilsæt ærterne og varm igennem et minut.
  6. Smag retten til med salt og limesaft.
  7. Servér frisklavet med brød, kartofler eller ris og evt. salat.